محمدعلی گرایی ۷ سال بعد از اولین حضور خود در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال طلا شد.
به گزارش هاشور اسپرت و به نقل از ورزش سه، همواره در سالهای اخیر از محمدعلی گرایی به عنوان یک کشتیگیر تکنیکی که در اجرای فنون زیبا تخصص دارد، یاد شده، اما او هرگز تا قبل از اعزام به جهانی ۲۰۲۴ تیرانا نتوانسته بود به فینال مسابقات جهانی راه پیدا کند. فرنگی کار شیرازی که به خاطر اجرای یک فن عجیب به نام سنجاب پرنده در المپیک توکیو شهرت بیشتری پیدا کرد، حال و روز متفاوتی در آلبانی داشت.
حتی محمدعلی گرایی در تنها حضور خود در المپیک هم به مدال نرسیده بود و در سه دوره ۲۰۱۷، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ توانسته بود مدال برنز جهان را از آن خود کند.
اما گرایی که یک دوره محرومیت به خاطر پرتاب کردن بطری آب به داخل تشک را در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ تحمل کرد المپیک پاریس را هم از دست داد تا با عزمی راسخ به تشک بازگشته و صاحب دوبنده تیم ملی در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ شود که البته این مسابقه در اوزان غیرالمپیکی برگزار میشود.
گرایی که وزن تخصصیاش ۷۷ کیلوگرم بوده، در این مسابقات در ۸۲ کیلو روی تشک رفت و دیروز برخلاف برادرش شروع خوبی داشت و توانست در دور نخست با نتیجه ۸ بر صفر روهیت داهیا از هند را شکست دهد. وی در دور بعد با نتیجه ۷ بر ۲ از سد میهایل برادو از مولداوی گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. گرایی در این مرحله با نتیجه ۱۴ بر ۶ مقابل تایزو یوشیدا از ژاپن به پیروزی رسید و راهی نیمه نهایی شد.
کاپیتان شیرازی تیم ملی کشتی فرنگی در نیمه نهایی با نتیجه ۲ بر صفر گلا بولکوادزه از گرجستان را شکست داد و فینالیست شد تا امشب برای کسب مدال طلا برابر اریک زیلواسی از مجارستان قرار بگیرد.
با اینکه همه منتظر یک نبرد سخت و دشوار برای محمدعلی گرایی بودند، اما او با روحیهای بالا و البته بدنی آماده وارد تشک شد و اجازه نداد حریفش بیش از یک دقیقه و ۳۵ ثانیه فرصت داشته باشد!
محمدعلی گرایی که در ابتدا یک امتیاز روی حمله خود کسب کرد، در ادامه روی فن حریف توانست کشتی گیر مجار را خاک کند و یک بارانداز هم اجرا کند. اعتراض مربیان حریف و رد شدن آن نتیجه را ۶-۰ کرد و در ادامه گرایی با یک خاک کار را در همان تایم اول به پایان رساند و ۸-۰ یک فینال یکطرفه را به سود خود به پایان برد تا در اولین فینال جهانی خود یک طلای شیرین را برای کشتی فرنگی ایران کسب کند.
بدین ترتیب محمدعلی گرایی اولین و آخرین طلایی ایران در کشتی فرنگی اوزان غیرالمپیکی جهان بود تا تیم حسن رنگرز با یک طلا و یک نقره به کار خود پایان دهد.